lauantai 9. toukokuuta 2009

Sateinen lauantai


Hilla päätti herättää siinä seitsemän pintaan nuolemalla naaman ihan likomäräksi. Huomenta vaan sinullekkin, lauantaiaamuna klo 07:02....

Eilisestä lyhyt raportti:

Oltiin taas metsähumputuksella ja Jonin sisko lähti mukaan seuraksi. Hilla höselsi tapansa mukaan, ja illalla mentiin vielä pellolle harjoittelemaan makkaranetsintää. Hienosti toimii nenä :)! Hilla ei TAASKAAN tuhonnut mitään päivällä, ja mattoakaan ei ollut rullannut. Nykyisin siis oletettavasti ihan nukkuu sen ajan kun ollaan pois, tosin se kostautuu 110% energinana illalla ;) Eli hieno juttu kun ei tuhoa, mutta illasta onkin sitten pienen ydinvoimalan energia rhodesiankoiran muodossa täällä meillä....huhhuh :)

Tänään sataa, ja se on Hillan mielestä ihan mälsää. Haettiin Mustista&Mirristä Hillalle Hurtan sadeasu ( pientä hifistelyä ;) ) ja testattiin sitä pikaisesti ulkona. Tänään neitiä kiinnostaa kuitenkin nähtävästi enemmän sohvalla makoilu, niin katsotaan josko illalla taas virtaa löytyisi.

Käytiin ostamassa uuteen taloon tapetteja ja maalia, ja nyt lähdetään Hillan kera aloittelemaan remonttia. Hilla johtaa tietenkin koko operaatiota, eli katsotaan kuinka käy ;) Eilen Hilla sai niskaansa punkkikarkoitteen, toivottavasti toimii! Eläinlääkäri ainakin suositteli, eli toivotaan parasta! Maanantaina tottikseen, JÄNNÄÄ!

Palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti