sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Hilla debytoi remonttityömaalla

Noniin, nyt on koettu Rhodesiankoiran remontointitaidot: Niitä ei ole.

Sori Hilla, mut näin se on. Eli tänään päästiin aloittamaan vasta remonttia talolla, ja Hillla tietenkin lähti mukaan seuraksi ja omasta mielestään kai johtamaan koko operaatiota. Remonttiporukka tervehdittiin asiaankuuluvin pikku murahduksin, mutta loppujenlopuksi iloisin hännänheilutuksin. Päivän tähti sai maistella grillituotteita, ja oli muutenkin huomion keskipisteenä kunnes remontti alkoi kunnolla.

Remontti saatiin käyntiin, ja Hilla otti aikalailla ensitöikseen hatkat uudelta kotipihalta. Eipähän se tietenkään ymmärrä uuden oman pihan rajoja, mutta eipä se nähtävästi ymmärtänyt myöskään raikuvia "tänne, tänne TÄNNE!!!" huutoja, kun se iloisesti jolkotteli naapurin pihamaalla. (Anteeksi uudet naapurit)

Lopulta Hilla teljettiin keittiöön verkkoaidan taakse tarkkailemaan remonttia kun kukaan ei arvostanut nokkaansa joka ikiseen paikkaan pistävää rhonttia, joka kaiken lisäksi meinasi livistää ulos aina kun joku tuli ovesta sisälle.

No tämähän ei tietenkään Hillaa miellyttänyt, ja jossain vaiheessa huomattiin koiran puuttuminen keittiöstä. No, siellähän kakara kirmasi jo toisen naapurin kukkamaalla! ( Anteeksi uusi naapuri nro 2!) Tällä kertaa Hilla kirmasi heti takaisin iloisesti kutsuttaessa. Minä manailin Jonille palauttavani Hillan sillä sekunnilla, ja karkulainen pääsi takkahuoneeseen suljetun oven taakse jatkamaan remontin valvontaa.

Kuinka ollakkaan, löysi hän tiensä ulos sieltäkin, mutta näin onneksi pakoyrityksen ja sain napattua Hillan kiinni. Tämä oli jo viimeinen pisara, ja pakkasin Hillan autoon ja ajoin metsän reunaan. Käytiin kunnon metsälenkki touhottamassa, vein Hillan kotiin ja lähdin itse takaisin remonttia tekemään.

Illalla vielä iltalenkki, ja saimme 10 metrin matkaan kulumaan 10 minuuttia, kun mietittiin yhdessä saako vetää vai ei.

Olipahan päivä! Hillalle kuitenkin kunniamaininta siitä, että antoi aamulla nukkua rauhassa!

Yllä vielä kuva joka todistaa sen, että ei Nellin kuitenkaan manauksista huolimatta tarvitse odottaa, että Hilla tulisi pikapostissa takaisin ;) Ihana pakkaushan tuo on. Palataan taas kera uusien kokemusten ;)! Hyvää yötä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti