torstai 28. toukokuuta 2009

Muuttoa muuttoa

...ja vähän lisää sitä laatua.

Hilla on joutunut nyt hieman kärsimään muutosta sen verran, että ei isännästä ja emännästä oikein ole kovin ahkeraksi lenkittäjäksi kun työpäivän jälkeen tehdään vielä ilta remonttia/pakkaamista/muuttoa.

Olen kuitenkin pyrkinyt joka päivä töistä tullessa viemään Hillan n.tunnin metsälenkille, jossa saa purkaa pahimmat energiat. Illalla vielä lyhyt lenkki, ja aamulla sama juttu. Kyllä tuo ihan täyspäiseltä vaikuttaa vielä, vaikka liikuntaa saa nyt vähemmän :) Onneksi kohta tämäkin hässäkkä on ohi, ja päästään taas kiinni normaaliin elämänrytmiin!

Eilinen ja tämänaamuinen remmilenkki oli ihan katastrofaalista, kun joku oli unohtanut remmikäyttäytymisen taidon ihan kokonaan. Sen siitä saa, kun vie koiraa vaan metsään eikä joka päivä harjoittele....taitaa olla rhonteilla harvinaisen huono muisti, kun parissa päivässä on kuin ei remmissä olisi ikinä kävellytkään ;) No, saatiin siis taas 20 metrin matkaan kulumaan mukavasti 10min, kun harjoiteltiin. Saavutuksena pidän jo sitä, että Hilla mennä viipotti myös kuonopanta päässä! Kai se on tämä liikunnan väheneminen tai sitten varhaisiän dementia, kun ei se remmikäyttäytyminen aina ole ihan muistissa..

Huhhei, eihän uuden pihan aitaaminen maksa kun sen n.1000e....kalliiksi tulee tuokin koira ;)

Mukavaa iltaa kaikille, tässä vielä muutama metsäinen kuva :) Palataan kun on taas enemmän energiaa, vie ihan totaalisesti mehut tämä muutto :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti