torstai 7. toukokuuta 2009

Jes! vol.2

Eli lisää riemunkiljahduksia: Hillan toinen päivä aidan takana DAP:in ollessa seinässä, ja taaskaan ei mitään tuhoja! Eiköhän se tästä :) En osaa sanoa onko muutos jossain määrin DAP:in ansiota, mutta ainakin nyt Hilla nukkuu tyytyväisenä päivät rajatussa tilassa stressaamisen ja repimisen sijaan! Jes!

Oltiin taas tänään ihan jännän äärellä ( ainakin Hillan mielestä ), kun eläinlääkäri tuikkasi sirun niskaan ja antoi rokotukset. Hienosti meni, eikä Hilla inahtanutkaan. Eläinlääkäriltä saatiin kehuja, mutta niistä Hilla viis veisasi kun oli niin kova kiire pois. Mentiin remmi kireänä ja Hilla jopa avasi itse oven: " Nyt MENNÄÄN!" Taisi olla aika epämiellyttävää ;)

Eläinlääkäriltä ajettiin suoraan metsätielle, ja taas humputtamaan metsään. Oli energiaa kun pienessä kylässä, ja Hilla teki omatoimisia spurtteja korvat luimussa ja kaasu pohjassa. Kiva koira, juoksuttaa itse itseään :D!

Tässä piristykseksi vielä muutama metsäkuva. Hauskaa oli, ja nyt on koira maha täynnä nukkumassa päiväunia... Mieletön ero kyllä, kun ensin kävellään metsän reunaan rauhassa remmissä. Sitten kun remmi otetaan pois ja maaginen sana "vapaa" kajahtaa, on Hilla kuin ihan eri koira. Kaikkialle on loikittava ainakin kahden metrin loikin ja omaa kivaa voi harrastaa juoksemalla itsensä läkähdyksiin pitkin metsää. Nauttii elämästä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti