tiistai 12. toukokuuta 2009

Normipäivä

Tänään oli sellainen "normipäivä", eli ei tehty mitään ihmeellistä. Hillan kanssa käytiin metsälenkillä ja Hilla sai riekkua vapaana ja juoksennella pitkin metsää. Kivaa näytti olevan :)

Brit Caren ruoka näyttää sopivan hyvin, ainakin mahavaivat ovat hellittäneet.Hyvä juttu! Muisteltiin metsässä namin voimin vähän eilisiä tottisjuttuja, mutta selvästi Hilla oli mielestään eilen tehnyt tarpeeksi yhdelle viikolle ;) No, ainakin pari juttua meni hienosti, mutta oli Hillallakin vapaapäivä tänään. Vielä pitäisi iltalenkille jaksaa lähteä ja pihalla peuhata lelun kanssa. Ostin Hillalle M&M:stä uuden köysilelun, joka on Hillalle "palkinto", eli yritän välillä palkita sillä tempuista. Nyt tänään taitaa lelu päästä kuitenkin ihan vaan retuutuskäyttöön...

Kasvattajallekkin soittelin eilen, ja on hyvin epätodennäköistä että Hillalla pennut teetettäisiin, vaikka sijoituskoira onkin. Katsotaan millainen seuraava valeraskaus on, jos on kovin paha, niin täytyy varmaan harkita leikkauttamista.. Jos vaikka saisimme Hillan steriloida, jos ei kasvattaja halua tällä pentuja teettää tms. Mutta katsotaan ja mietitään kun seuraava juoksu on ohi :)

Näihin tunnelmiin, palataan kun on uusia juttuja taas kerrottavana :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti