keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Kuinka kaikki alkoi

Pitkällisen pohdinnan jälkeen olimme vihdoin ottaneet kasvattajaan yhteyttä: meille piti tulla oma pieni Rhodesiankoiranpentu.

Kuinkas sitten kävikään?

Saimme tiedon Hillasta, joka muuttuneen perhetilanteen takia etsi uutta kotia. Soitin välittömästi omistajalle, ja kuinka ollakkaan, ensimmäisen puhelun aikana sovittiin että haemme tyttelin kotiin. Puhelun perusteella Hilla oli kuin luotu meille: vuoden vanha, kiltti ja näyttelytasoinen tyttö.
Aurinkoisena ja lämpimänä kevätlauantaina 2.5.2009 saapui meille ensimmäinen rhodesiankoiramme Mbwasimba mbwajike azima, eli kotoisammin Hilla.
Luulimme pääsevämme helpommalla vanhemman kanssa, mutta oih kuinka väärässä olimmekaan ;)

Tervetuloa seuraamaan sekä koiran kasvua ja kehittymistä, että meidän kasvua rhodesiankoiran omistajiksi :)!

Helppoa? Ei.
Ihanaa? Ei aina.
Vaihtaisinko päivääkään pois? En missään nimessä!

Nellille suuri kiitos tästä ihanasta koirasta, parempaa ei oltaisi voitu toivoakkaan! ( tai ehkä vähän vähempiruokaisempaa huonekalujen suhteen ;) )

6 kommenttia:

 1. Meillä asustaa Hillan puolisisko Mila (Mbwasimba Mwanga Jamila). Hillalla ja Milalla on sama emä, Jolle :) Kuulin teistä Ammin kautta. Toivottavasti Hilla viihtyy uudessa kodissaan!
  Meillä on kotisivut http://milaida.webs.com, käykää kurkkaamassa! T: Nina, Mila & Aida

  VastaaPoista
 2. Kiitos linkistä! Juu Hilla on kotiutunut hyvin, ja nyt alkaa jo sujua kaikinpuolin hyvin arki :) Alun hankaluudet on onneksi unohdettu, ja nyt voidaan jo keskittyä kaikkeen mukavaan alun tuskailujen jälkeen ;)!
  Käyn ehdottomasti kurkkaamassa sivusi!

  VastaaPoista
 3. >hei! Täältä Naantalista kirjoittaa Arvis-papan ja serkkujen Teddyn ja Sashkan omistaja! Olisi mukavaa kuulla teistä ja käykää ihemessä tutustumassa meidänki sivuihin http://jey820.tripod.com

  Jenny

  VastaaPoista
 4. Kiitos Jenny linkistä, kävin selailemassa! Arvis on kyllä upea!
  Terveiset Hillalta isäpapan suuntaan ;)

  VastaaPoista
 5. Ja lisää sukulaisia :) Minulla on Paavo (Mbwasimba Mwujiza Fabayo), joka on Hillan eno. Lisäksi pesueeseen kuuluu Ruusa (Ikmba Batsheba). Niin ja minä, hei, Päivi on nimeni :)

  Nyt kun olen nämä sivut löytänyt, nin tulen vakoilemaan teidän kuulumisia säännöllisesti :)

  Tsemppiä Hilluskan kanssa ja ehkä törmäillään jossain rhodetapahtumissa (vaikka maastokisoissa syyskuussa?, vink vink).

  Terkuin P&P&R

  VastaaPoista
 6. Moikka! Anteeksi kun vastaaminen kestää, en ole älynnytkään tarkistaa näitä ihan ensimmäisten tekstien kommentteja :)
  Ehkä tavataan kunhan saadaan tuo nappula kuriin ;)
  Mukavaa syksyn jatkoa!!
  N&H

  VastaaPoista